Ouders

Het is van groot belang dat u nauw betrokken bent bij het wel en wee van uw kind op school. Leerlingen voelen zich beter thuis op school als hun ouders een goed contact hebben met de school, weten wat er dagelijks met de kinderen wordt gedaan, er thuis over praten en er rekening mee houden.

Wij vinden de contacten met ouders heel belangrijk.

Wij houden startgesprekken met ouders. Tijdens dit gesprek geven ouders richting de leerkracht aan wat, naar hun mening, voor hun kind nodig is om een goede ontwikkeling door te maken.

Tweemaal per jaar wordt er een kijk/spreekdag georganiseerd, waarbij u de gelegenheid krijgt met de leerkracht te spreken over de vorderingen van uw kind. In november is het facultatief, in februari worden alle ouders ingeroosterd.

Eenmaal per twee jaar worden de ouders van de leerlingen van groep 1 en 2 uitgenodigd om een deel van de schoolmorgen bij te wonen. De ouders wordt gevraagd hun kind te observeren en hun bevindingen op een formulier in te vullen. 

Eenmaal per vier jaar worden opa's en oma's in de gelegenheid gesteld een deel van de schoolmorgen bij te wonen. De eerstvolgende mogelijkheid is D.V. november 2023.